Zet 27 november in uw agenda, VNG-congres Gemeentefinanciën 2023‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk deze email in je browser

VNG Connect header afbeelding

Save the date
VNG-congres Gemeentefinanciën 2023

Datum: Maandag 27 november 2023
Locatie: Theater en Congrescentrum Orpheus, Apeldoorn


Leren | informeren | kennisdelen | netwerken

De elfde editie van het jaarlijkse congres Gemeentefinanciën - hét landelijke congres voor gemeenteambtenaren op het gebied van financiën -  kan weer in de agenda genoteerd worden.

Noteer de congresdatum maandag 27 november alvast in uw agenda. Het duurt nog even, maar als gemeentelijke financial wil je dit congres natuurlijk niet missen. Na de zomer kunt u zich inschrijven en publiceren we het programma.

Zet in mijn agenda

Idee voor een workshop of spreker?
We zorgen voor prikkelende sprekers en aansprekende workshops. Natuurlijk gaan we aandacht besteden aan thema’s als de financiële toekomst van gemeenten en ontwikkelingen BBV. Maar we willen u graag in de gelegenheid stellen om zelf een idee voor een workshop aan te dragen. Dat kan een onderwerp zijn, of een specifieke spreker. Als het past in het programma gaan we er mee aan de slag. U kunt tot 31 mei reageren via onderstaand webformulier.

Webformulier

Net als de vorige keren zorgen voor voldoende ruimte in het programma om met collega’s uit het land bij te praten. We zien er naar uit om u ook dit jaar weer te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,

VNG Team Gemeentefinanciën en VNG Connect 

Dit bericht is verzonden door VNG Connect in opdracht van Vereniging van Nederlandse Gemeenten 
Postbus 30435 | 2500 GK Den Haagt. 070 - 373 84 58
 e. vngconnectcongressen@vng.nl | w. vngconnect.nl/congressen | KvK-nummer 27195052

Profiel wijzigen of afmelden