28 september in Kamerik van 16.30 tot 21.00 uur‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk deze email in je browser

VNG Connect header afbeelding

Beste <VOORNAAM PERSONALISEREN _ via Martijn>,

Op donderdag 28 september organiseren VNG en A&O fonds Gemeenten een bestuurdersdiner over de krapte op de arbeidsmarkt. Een informatief en interactief netwerkdiner, waarin we stilstaan bij de ontwikkelingen en oplossingsrichtingen om onze ambities te blijven realiseren in een nieuwe context.

Een combinatie van demografische ontwikkelingen, complexere functies en grote vraag maken dat de krapte op de arbeidsmarkt voorlopig niet zal verdwijnen. Wat betekent dit voor de dienstverlening en beloften aan inwoners? Hoe kunnen we met minder mensen meer doen? Wat zijn de kansen van technologie en samenwerking?

Laat je inspireren door experts Rob Witjes (UWV), Marjolein ten Hoonte van (Randstad Groep Nederland) en collega-bestuurders, neem deel aan de dialoog en scherp je visie aan. Het diner vindt plaats in Buitenplaats Kameryck in Kamerik.

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. De bijeenkomst is van 16.30 – 21.00 uur. Graag tot ziens op donderdag 28 september.

Met vriendelijke groet,

Ton Heerts
Burgemeester van Apeldoorn
Voorzitter VNG College voor Arbeidszaken

Karin Sleeking
Directeur A&O fonds Gemeenten

Direct aanmelden

Dit bericht is verzonden door VNG Connect in opdracht van Vereniging van Nederlandse Gemeenten 
Postbus 30435 | 2500 GK Den Haagt. 070 - 373 84 58
 e. vngconnectcongressen@vng.nl | w. vngconnect.nl/congressen | KvK-nummer 27195052