Zet 19 en 20 maart alvast in uw agenda‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 

Bekijk deze email in je browser

VNG Connect header afbeelding

VNG Belastingconferentie 2024

‘Contact geen bezwaar’

Op 19 en 20 maart 2024 vindt in Sportcentrum Papendal in Arnhem de vertrouwde 2-daagse VNG Belastingconferentie plaats. Het thema deze editie luidt: ‘Contact geen bezwaar’.

Inschrijven kan vanaf medio januari 2024, maar reserveer deze data vooral vast in uw agenda.

Informeel contact met burgers kan leiden tot minder formele bezwaarschriften tegen WOZ-beschikkingen en belastingaanslagen. Dat is ook voor gemeenten een goed vooruitzicht. Maar het vraagt van de beroepsgroep wel specifieke kennis en vaardigheden.

Bij de VNG Belastingconferentie 2024 zijn er daarom - naast workshops over bijvoorbeeld de Wet WOZ, gemeentelijke belastingen en procederen bij de rechter - ook vaardighedenworkshops over communicatie, interactie en gesprekstechnieken bij informeel contact.

Er zijn meer dan 30 verschillende workshops om uit te kiezen. Op 19 maart 2024 verzorgt waarnemend Advocaat-Generaal bij de Hoge Raad Robert Jan Koopman een plenaire lezing.

Op 20 maart sluit het duo Rob Urgert en Joep van Deudekom de conferentie af met hun show “De Verbinding’.

Meer informatie over de VNG Belastingconferentie 2024 volgt in januari. Dan zal het ook mogelijk zijn om uzelf als deelnemer in te schrijven.

Inschrijven als sponsor?

Het is ook mogelijk om als sponsor deel te nemen aan de VNG Belastingconferentie.
U kunt dan kiezen uit verschillende pakketten (denk bijvoorbeeld aan een beursstand, uw eigen workshop, enz.). Neem hiervoor contact op met onze Beursmanager Bas Kerkhof.

📩  bas.kerkhof@vng.nl
 📞 06 - 29 53 47 35

We ontmoeten u graag op
19 en 20 maart 2024 in Sportcentrum Papendal,  Arnhem!

Onze sponsoren

Dit bericht is verzonden door VNG Connect
Postbus 30435, 2500 GK Den Haag | t. 070 - 373 84 58
 e. vngconnectcongressen@vng.nl | w. vngconnect.nl/congressen | KvK-nummer 27195052

Profiel afmelden